SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.09 0 2 2455

Ha megengeded én válaszolok rá, mert én töröltem reggel a hozzászólást...

Kollektív suhintás volt. 

Huszárurunk felkérte, Érzéstelenítés Nélkül megmondta a frankót, én meg radíroztam.

A tiltások kiadagolására van egy belső programunk, amibe beírjuk a nick regszámát, az megvizsgálja a nick előéletét, melyik kánba tartozik, mikor volt tiltva, mennyire ideges típus, mennyire hisztis, majd kiadja, hogy akkor per pillanat szabjunk-e ki rá büntetést, vagy ne. Állítólag még a nap-hold állást figyelembe veszi, de ezt én nem hiszem el!

Szóval erre a progira azért van szükség, hogy folyamatában fenntartsuk az érintettek körében az egyenlőtlen elbírálás meggyőződését! Működik, mert állandó ez a vád felénk. Így tudjuk hatékonyan és tévedhetetlenül elérni, hogy a különböző klikkek, klánok, csoportok egyöntetűen rossz véleménnyel legyenek a moderációról.

Fontos számunkra a felhasználók visszajelzése! 

Jelenleg a jövő felé kacsingatva tervezzük a program olyan módosítását, amivel a maradék 99,99%-nyi fórumozót is bevonhatjuk az elégedetlenkedő csoportok valamelyik táborába.

Ez volt a hivatalos verzió!

Egyszerű véleményem meg az, hogy talán nem olvasta azért nem kérte törlését, talán direkt nem kérte, mert úgy akkor mondhatja, hogy "na ugye, megmondtam, hogy innen törölnek (majdnem) minden beírásomat", talán egyik verzió sem valós...

Talán az sem lesz biztos, hogy legközelebb nem két suhogós strandpapuccsak fog kapni, hanem csak egy szívlapáttal...

Semmi nem biztos és az ellenkezője is igaz lehet...

Előzmény: nzsolt18 (2454)