Domonkoss László
2015.11.08
|
|
0 0
2446
|
Értem. De vannak dolgok melyek idővel elévűlnek. Azóta már évek teltek el. Azt meg tényleg nehezen tudom elképzelni hogy nem volt Döncimanus tiltás alatt hiszen már rég ezt kérte éppen ezért volt irányomban "bosszúvágya" felderíteni engem bármely áron bemutatni nagyvilág elé kiteregetni ki is vagyok. Azt látom irányába részrehajló vagy. Pedig vannak dolgok melyek nem véletlen vannak. Engedd meg hogy röviden rámutassak az okokra: Abban az időben aki ki merte jelenteni hogy az öntöltő ugyanúgy megbízható vagy egy éles konverzió (átalakítás riasztó fegyverré) azt ezekben a gázfegyveres topikokban "megkövezték" rátapadtak (falkában az ott lakók)- akik egymás dalát fújták, és úgy táncoltak ahogyan az akkori vezér fütyült. Én nem ezt tettem, hanem felvettem a kesztyűt és ma már lényegesen csitultak az indulatok (mert a vezérük már nincs itt) - legalább is publikus nickel (persze tuggyuk hogy itt van) :-) ...Megjegyzem ma már elfogadott dolog hogy bizony a revolver még rosszabb mint az öntöltő, mert hajlamosabb dobmegszorulásra, főleg a német pontos illesztésű darabok. Változnak az idők változnak az érvelések változnak a fórumozók szemléletei. Szóval az igazság azt szeretné hogy én is kapjam vissza a nickem. Jön a karácsony! :-)
Azt meg nem mondhatod hogy nagy betűkkel írtam.
|
Előzmény: SzótlanJoe (2445)
|
|