Kisfiatal Creative Commons License 2015.11.03 0 0 89

Üdv !

Először is elnézést, ha rossz helyre írok, de egész egyszerűen nem találtam ezzel kapcsolatos topikot(ami fura..), ez meg hasonló téma, és úgy látom van is forgalom :)

Szóval, vettünk egy házat, ami nem csatornázott környéken van. Lényegében nyaralóövezet, az épület 7végi házként funkcionált, mi viszont állandó lakhatást tervezünk. Megnéztem az emésztőgödrét, nem tűnt nagynak, oldalt téglából van kirakva, az alja föld. Víz nem volt benne, de a beömlőcső alatt volt némi kupac. Mármint nem tudom mi :) A mérete 1.5-2 m3 saccra, a tulaj is ennyit mondott. MEgmértem 1 méter mély, 120-130 centi széles, kör v ovál alakú, teteje beton. 

Szóval, a szennyvízkezelésünkön agyalok, mi ketten laknánk ott, és egyelőre csak a fekális szenyvizet vezetném bele. Most panelban lakunk, mérem hogy ez kb napi 40 liter víz. Egyelőre nem tudom, milyen rendszert építsek ki a későbbiekben, de egyelőre nincs pénzem-időm komolyabban beruházni, viszont lehet hogy nemsoká költözünk, és zavarna a tudat hogy telex.rjuk a saját kertünket :) Szóval vmi minimál dolog kellene, vmi szűrés a talaj felé. Arra gondoltam, hogy kicsit kikotornám az alját, és leterítenék sódert/geotextíliát, ez sztetek jó ötlet ? Vagy felesleges ?