Batri Guszti
2015.10.31
|
|
0 0
3266
|
Visszatérve erre az ez előtoló excenteres ügyre,letelefonáltam a szervizessel a dolgot.A lényeg az hogy a sugárirányból történő szorítás miatt és az illesztési tűrések(előtolótengely és görgő között) mindig is lesz excentritás, de ezt a szorítórúgó kijátsza és kompenzálja.Az előtolás folyamatába nincs jelentősége a hegesztés minőség rovására nem megy(ezt én is tapasztaltam)az a kevés mozgás nem fog kikoptatni semmit.Én azok kevesek közé tartozom akiknek ez feltünt és szóvá tették.
Ha ez garanciális vagy szerkezeti problémát okozott volna,a közel tíz év alatt már kijavították volna a hibát és áttértek volna az ékes tengelyvégnél történő görgő rögzítéshez.Olyan előtoló hibával amit ez a "lélegzés" okozott volna még nem küldtek vissza és javítottak gépet.Mikor kérdeztem hogy érdemes-e a nagyobb gépet megvenni az mondta hogy ha nem akarok alut hegeszteni(más program van benne hozzá) meg a Qset nélkül is elvagyok akkor nem,mert ennek a belseje ugyanazokból az anygokból van csak a 200-ast felhúzták egy kicsit a szinesfém hegesztés miatt.Szóval a kissebb gépbe van még tartalék.
Amit én megnéztem a két gép alkatrészlistája és rendelés számoknál tényleg csak a ledpanel meg egy elektronikai nyák között van rendelésszám különbség.
Szóval nyugszik a beteg.
Megiszik valamit.(átmegyakocsmába)
Lepihen.
|
|