Rahed Lee Creative Commons License 2015.10.30 0 0 3252

Ha ennyiből megoldható, akkor én is inkább leesztergálnám. Az lenne az igazi, ha az eredeti tengelyre felfogva tudnád befogni a tokmányba. Mert ha az is üt, akkor hiába szabályozod le a görgőt. De gondolom ahhoz nagyon szét kellene szedni az előtolót.

De az eszem megáll. Hogy lehet ilyen hanyagul legyártani valamit? Ilyent már lassan a kínaiak sem csinálnak. Utólag fúrták ki állványos fúróval a görgő közepét, csak kicsit mellépontozta lengyel barátunk?? Nem vagyok esztergályos, de láttam már efféle műveleteket. Ahol fontos a központosság, ott egy befogással eszergálják le a palástot és fúrják ki a tengelyfuratot. Egy ilyen egyszerű, de fontos műveletet ilyen hanyagul megcsinálni, az több mint vérlázító. Jó gép lesz ebből Guszti, csak nem normális, hogy neked kell elvégezni, amit a gyári minőségellenőrzés elmulasztott. Mint régen, amikor vettünkl egy új Daciát és örültünk, ha a Merkúr telepről hazafelé nem esett szét alattad. Utána lehetett nekiállni csavarokat meghúzni, beállítani ezt-azt.

Tömören összefoglalva, elmehet az ESAB a picsába.

Előzmény: Batri Guszti (3250)