Octi19 Creative Commons License 2015.10.29 0 0 4299

A 310-ben csak SD-ről mehet a navigáció, míg a 315-ben van (ha jól emlékszem akkor) ~4-8GB belső tárhely és arról is futtatható a navigációs szoftver Egyébként azt hiszem, hogy teljesen azonos a két fejegység.
Tudtommal a legújabb szoftver a V7 de már ez sem mai darab, már bőven volt a nyáron is!

Július elején-közepén volt téma a frissítés. A 315-höz sajna csak az eredeti elérhető SD kártyán ami egyszer használatos és olyan 60 ezer körül van a márkaszervizekben. Volt itt V6 jóárasítva is a nyáron, állítólag már az is elég friss. Nekem a V5 van az autómon amin még nincs rajta pl az M51 sem...

Nem tudom, hogy milyen időközönként adnak ki friss térképeket, de az én autóm 2014 április végi gyártású és május végi üzembe helyezésű és mint mondtam még a V5 van rajta, tehát valszeg ezzel jött ki a gyárból, és nyáron amikor megvettem akkor a V7 volt a legfrissebb, de találtam a YouTube-on olyan német videót ami idén januári, vagy februári és már a V7 telepítése van rajta! ...szóval az is lehet, hogy van már V8 is, vagy lassan jönni fog!

Előzmény: madrian____ (4296)