anblock_italia Creative Commons License 2015.10.27 0 0 90129

Ma minden magtokot levágtam, nálam már nincs kísérletezgetés. Nem csak azért, mert nincs helyem, hanem azért sem, mert minek? Gyakorlatilag minden színből lett különlegesem, na jó, lilám nincs hosszú pillás, extra torkos, de amennyi Barcelona magot már elültethetett a magyar leanderkedvelő társaság, esélyem sincs arra, hogy valami különlegessel kirukkoljak:-) És az sem elhanyagolható szempont, hogy mint úttörő ebben a témában, igazán nagyon elégedett vagyok az eredményeimmel:-) Kicsit úgy vagyok pl. a Dottore magjaival, hogy annál szebb úgysem lehet..., pedig lehet, mondjuk ugyanaz piros szirmokkal..., na, inkább nem is folytatom, mert még meggondolom magam! Amúgy vár még rám néhány meglepetés jövőre, és ha jól emlékszem, pont Dottore magokból. A baj csak az, hogy nem az én kertemből való magok, így valójában nem is az én gyerekeim:-( Persze lehet, hogy túlmisztifikálom a témát, de ezt a szempontot is fontosnak tartom. Zsuzsa, ahány féle leandered van, remélem most már nem vásárolt magokkal próbálkozol! :-) Nekem csak 20 félém volt, és elég jól összejött.

Előzmény: Lilike9 (90126)