Igen, jönnek és megy a vita, hogy jó-e ez így, vagy sem, még Európa sem döntötte el, én meg nem tudom, mert amikor a rokonok 56-ban pucoltak, akkor mi örültünk (és irigykedtünk), amikor új hazát találtak.
Nem igazán néztem utána, de végül is mennyi, az annyi?
Hányan jöttek (úgy ezres hibahatárral!), honnan hányan és hova érkeztek?
Ha van erről valahol valamennyire pontos szám, jó volna egy link!
A másik, amitől megy a feldemhedés, hogy hát ők moszlimok.
És?
Nincs annyi erő a kereszténységben, hogy vallási alapon "megütközzön" az iszlámmal?
Már írtam valahol: a Korán több, mint 80%-ban a Biblia, Keresztelő Szent Jánost és Jézust ugyanúgy a próféták sorában említi, mint Mohamedet (csak kimondták rá, hogy ő a pecsét, vagyis több már nem lesz).
Aztán itt van ugye az Iszlám állam.
Könyörgök!
Ennek az államnak még nincs fegyver- és hadianyag gyára egy sem és mégis tele vannak fegyverekkel, mégpedig a legmodernebbekkel. Szíriában az USA ezeket bombázza, az oroszok azokat, aztán már be is szálltak a franciák és a többiek is. Szóval mindegy, valakit valaki megbombáz minden nap.
Naná, hogy pucolnék én is, mint a huzat.
Aztán még egy gondolat:
Állítólag (olvastam, ha hazudtak, akkor most én is) Bin Ladenről is már nagyon régen tudták, hogy hol van, merre jár, aztán szépen megvárták, míg a cukorbaja tehetetlenné teszi, no akkor gyorsan kilőtték.
Helyén meg szépen itt van előttünk az Iszlám Állam.
(A Bin Laden se úgy csöppent a világba, rendes kiképzést és fegyvert kapott innen is és onnan is).
Az én véleményem:
Ezt a migrációt semmilyen kerítéssel itt megállítani nem lehet (még a Berlini falon is ugráltak át, pedig ott a siker százaléka ugyancsak a nullához közelített) csak a forrásnál.
És azt is gondolom, hogy ha volna hova, akkor a migránsok legtöbbje már menne is haza.
Nekik sem lehet jó ez az állapot.