bossistu
2015.10.18
|
|
0 0
11832
|
Sziasztok!
4 hónapja kezdtem el edzeni. Megvolt az átmozgató edzés is. Kb. napi 3x tudok rendesen étkezni reggelire zabpehely mézzel, fahéjjal és tejjel felütve. Ebéd általában csirke rizzsel (barna, illetve basmati). Este szintén csirke rizzsel, salátával, vagy zöldség körettel. Most kezdenék el egy "komolyabb" programot csinálni, ami a mellizomra összpontosít (sajnos beesett mellkasom van, és a tartásomon is van mit javítani). 185cm magas vagyok, 78 kg. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne tömegnövelőt vennem? Igazából még senki nem tudta az ismeretségi körömben alátámasztani, hogy hűha ez aztán tényleg segít a fejlődésben (hozzátenném a tömeg növelő szedésével, nem szeretném a kemény munkát megkerülni), de egyes termékek leírását olvasva elgondolkoztam, hogy ki kéne próbálnom. A probléma mint annyi minden más terméknél itt is fenn áll, hogy melyiket?, hiszen dunát lehetne rekeszteni a termékekből. Amit néztem az a Jumbo Hardcore elég összetettnek tűnik, és nem egy sufni cég áll a termék mögött. De páran megemlítették a myprotein termékeket is. Nektek mi a véleményetek? Segítségeteket előre is köszi.
Üdv. |
|