Leo Zelig Creative Commons License 2015.10.13 0 0 1193

Honfoglaló játék 1155-ös hozzászólásából (Nem azt mondtam, hogy az új kérdésadmin nem hibázhat és nem kerülhet be néha hülyeség, hanem azt, hogy adott kérdések nem hozzá tartoztak.) én arra következtetek, hogy létezik új kérdésadmin. A Canal Grandet kijavította, ma kaptam lebbencsleveses kérdést is javítva.

Fogalmam sincs
miért nem ellenőrzi a többi (játékban, fórumon, bárhol) már jelzett hibát,
miért nem nézi át azokat a kérdéseket amiket évente kellene frissíteni,
miért vannak tizenéve elavult statisztikákon alapuló adatok a kérdések közt,
miért vannak eltérő válasszal szereplő klónkérdések,

- de hát nem én vagyok a munkáltatója, ezért nem is kérdezek ilyesmit. Ha derűlátó szeretnék lenni, azt gondolnám, a beküldött új kérdéseket ellenőrzi. Ráadásul tényleg rengeteg munka szakadhatott hirtelen a nyakába, jobb is ha nem kapkodva kezd javítani, abból nem sülne ki semmi jó. Valamiféle visszajelzés tőle azért mindannyiunknak jól esne, akár igazat ad a reklamáció kapcsán akár nem.

Hiányolok például egy admini állásfoglalást az átlagos, nagyjából, körülbelüli adatokat tartalmazó tippelős kérdésekről is, mint a laskagomba és társai, vagy a napját megközelítőleg 83%-ban átalvó koala esetében. Új kérdés írásakor azt a tájékoztatást adja a játék, ilyen jellegű kérdéseket nem fognak elfogadni, ennek ellenére számos ilyen kérdés forog jelenleg is az adatbázisban.

Előzmény: sédrék sábiH (1192)