Rahed Lee Creative Commons License 2015.10.10 0 0 2714

Ja, így már értem ezt az aláfújós dolgot.

Nagyon izgat ez a superflex, mert ezek a böszme SR26-os kábelszettek nem valami ergonomikusak.

A pedálvezérlést most járom körbe. Van gyári kapcsolási rajzom, megvettem a csatlakozó dugót is, (az Erguson külön távvezérlő aljzat van) csak nagyon óvatos vagyok, mert nem szeretnék elcsattintani valamit. Elvileg nem tehet benne kárt, ha valamit félrekötök, max nem működik, de azért írtam a gyárnak is, megerősítést kérve néhány technikai feltevésemre, még várom a válaszukat.

Még nem volt alkalmam alaposabban tesztelni az Ergust, csak tegnap állt össze, de sokkal finomabbnak tűnik. Az AC/DC Smart TIG nagyon zajos volt, ez igen csendes és amit érzékelhetően jobb benne, az az ívgyújtása és az ívstabilitása. Kényelmét, kezességét, hangját tekintve az előző BLM jobban tetszett, amit neked adtam el. Az egy kiforrottabb, letisztultabb tervezésű gép volt. Ha nem vagyok úgy besózva az aluhegesztésért, akkor biztosan nem adom el. De aztán az aluhegesztésre mégsem volt akkora szükségem, mint ahogy gondoltam. Egy ilyen Ergus gépre nem mertem volna álmomban sem gondolni, csak jött ez az ajánlat, amit megragadtam.

Előzmény: Odin Master (2712)