Igen, megjött már régen, nagy sikere van / volt, egy barátom - aki üzemszerűen hegeszt kérte el, nyúzza rendesen, nagyon szereti. Cserébe hegeszt nekem kisebb alu dolgokat. Csak ajánlani tudom, ha úgyis lábpedálod lesz.
Nagyon jó volt vele hegeszteni, pl. kocsi padlólemezt, mert könnyen odafértem vele térdelve pl. + asztalon volt jó pedállal, de rendeltem azóta kézi kapcsolókat is, kábelt is csináltam hozzá, sokszor jó a vékony kábel + kapcsoló ujjal a pedál helyett.
Aliexpressről rendeltem kínai SR17 flexi pisztolyt is, meglepően jó, olcsóbb mint itthon, a wolfram is, és sok hegesztési eszköz is. Az is csak kipróbálva volt még egy fúrógép állvány erejéig.
Azóta nem kellett, ezért is adtam kölcsön, a BLM -ed alszik, a küszöböt egy Gorilla 185 -ös fogyóssal csináltam meg 3 hete - ilyen jellegű lemezmunkákhoz praktikusabb a MIG, majd télen lehet AWIzni megint ha odakint nem lehet munkálkodni. (AWIval fekve stb. még nagyon nem megy. Az precízebb asztal közeli munkákhoz való, + egy rozsdamentes kipufogódobot borítottam be a helyén vele aknából egy darab lemezzel, mert kiszakadt, de ott csak összeolvasztottam saját anyagával és ki tudtam támasztani stb. szóval jó volt a pozíció - na meg kettes lemez volt.)
Látom nem tudsz leállni a gépcserével:) A BLM -hez képest milyen az ERGUS?
Festeni látom te is szeretsz, én is ma fújtam meg egy lökhárítót, ezen a téren is lehet áldozni a hobbira:)