Rahed Lee Creative Commons License 2015.10.10 0 0 2707

Köszönöm az elismerést mindenkinek.

Az évjárata állítólag 2010-es. Azért "állítólag", mert az adattábla is olyan esztétikai állapotban volt, mint a burkolat. Az adatok olvashatók voltak, de pont az évjáratot jelző rubrikánál volt úgy lenyúzódva, hogy csak ennyi látszott: "20..." A tulaj újonnan vette, ő mondta, hogy ennyi éves. Belül szétnézve nem is nagyon lehet több, mert odabent nagyon szépen néz ki minden, csak poros volt, de még a fődarabokra ragasztott gyári számot tartalmazó vacak kis papír címkék is a helyükön vannak. Ezek elég hamar leválnak a hőtől, portól. Pontosan az eredeti alapján szerkesztettem meg az adattáblát, lézergravírozott, öntapadós fémfóliára készült. Ahol gravíroztatni szoktam, ott csak fényes fólia volt, ez nem nagyon tetszik, majd körülnézek még máshol is, lehet, hogy találok matt ezüstfóliát, akkor majd lecserélem.

A bevezető gyorscsatis gázcsonk már rajta volt. Amit én cseréltem, az a komplett hálózati kábel, vennem kellett egy spéci SR26-os GCE kábelszettet, kicseréltem a testkábelen a 35-ös dinse-t, raktam rá egy 400A-es masszív testcsipeszt, illetve az eredeti 300 A-es MMA kábel is kapott egy új Binzel dinse csatit, meg új a ventillátor védőrács is.

Előzmény: Batri Guszti (2702)