Ránézésre én is az előtolót néztem gyengének elsőre. Aztán elgondolkodtam a kezelőpanelen (csak szinergikus beállítás van) és annak aki csak sima tömör, és esetleg porbeles huzalt használ ez elég is, mert be van skálázva.
Alu vagy CuSi huzalnál viszont sötétben tapogatózás van, mert nem hiszem hogy azok a szinergikus beállítások arra is jók lennénk.
A telwin elvileg normális minőségben gyárt, európai márka (a gyár is Európában van, talán Spanyol) viszont ami már jó minőség náluk az nem olcsó. Ez a gép ahhoz képest amit írnak róla, azt kell hogy mondjam hogy olcsó, ami viszont gyanús. A 180-as Dc awiját nem szerettem, drága volt ahhoz képest hogy annyiba került mint az ergus, de a felét sem tudta beállítások terén. 3 gépből egynek a nagyfrekis része elszállt 2 hónap után. Megcsinálták (vagy kicserélték) azóta is megy a tanműhelyben. A nagy, trafós, szinergikus, különtolós Telwin viszont nagyon szépen hegesztett. (500-as vagy 600-as volt ...már nem emlékszem)
No, lényeg a lényeg, a Telwin mint márka nem rossz, de szerintem nagyon meg kell nézni hogy azon belül mit érdemes megvenni.