Pete-weld Creative Commons License 2015.10.09 0 0 2675

maseratisti nagyon jól leírta a gép tulajdonságait, köszönöm!:)

Na most ami Neki nem tetszett az nekem nagyon bejön, mégpedig a mobilitás, a beépített munkakábel. :) Minden hegesztés után csomagolom a gépet és megy be a műhelyből a házba!

Először fostam ettől a beépített munkakábeltől, hogy nem lesz valami facca minőség, de tévedtem! Nagyon nem rossz és nekem a hosszúsága is elég. Könnyű kábel és nem drága! A testkábel is megfelelő nekem, erősen zár.

Én most kék teflonvezetővel használom, ide tényleg csak az ESAB jó. Van valami réz dugóféle a teflonkábel végén, na én azt lecsaptam róla, mert iszonyat sokat tököltem vele. Vártak már rám, úgyhogy levágtam és úgy fűztem be. Hibátlan megy a 0.8 huzal rendesen.

Én már próbáltam Bhöler, Magmaweld és ESAB huzallal. Szerintem a QSET beállítást az ESAB huzalnál lehet a legjobban érvényesíteni, ott tényleg elég a kijelzőre hagyatkozni. Menü nem bonyolult, egyszerű a kezelhetősége. Gombokat könnyű kesztyűben is tekergetni.

Próbáltam ESAB porbelessel, jó volt azzal is.

Szerintem a huzaltoló motor elég erős! Azt hiszem arról is meg a belsejéről is tettem fel képeket ide vagy a másik fórumba.

Nekem elég csendesnek tűnik! Megjárattam max-on is már többször is próbaképpen. 207-214A között van a vége! Még soha nem oldott le nálam.

25A biztosíték van vagyis már 32A-re bővítettem. Soha nem csapta le. Viszont 1.5 hosszabbítóról hegesztettem, úgy 20m lehetett a táv, ott 100A felett 1-2szer újra indult a rendszer.  

Nem bántam meg, hogy megvettem. Nekem ez a csúcs 1 fázison, én nem akarok már csak 3 fázisra majd venni valami nagyobb fogyóst. Elég elfogult lettem az ESAB-bal kapcsolatban. Bevont elektródásban is a 180 Buddy-t fogom venni, ha szükség lesz rá. Valamint mágnesek, automata (persze a Speedglast használom) és manuális pajzs, szemüvegek, kesztyűk, salakoló mind mind ESAB nekem.

Hirtelen ennyi, nyugodtan kérdezz még, ha van valami.

Előzmény: Batri Guszti (2670)