maseratisti Creative Commons License 2015.10.09 0 0 2672

Néztem, tapiztam, 200-ast próbáltam is, nagyon korrekt gép mindkettő. Kompakt, azt a teljesítményt tudja is. A ház egy nagyon stabil, nem nyekergő egybeöntött műanyag. Az előtoló motorról nem tudok nyilatkozni, mert az nem látszik a gép megbontása nélkül. A 160-asnál nagyon egyszerű a beállítás. A 200-asnál is, de ott vannak szinergikus módok is, anyagcsoport kiválasztás, tehát az annyival több. Ebből a szempontból szerintem (ha van rá mód) akkor inkább a c200 lenne jobb. (a hatvani SKIZ-ben még ha jól tudom van 1db raktáron az akciósból. Az akció ugyan március végén volt, de betároltak belőle, és nem nagyon szokták megemelni az árat a készleten lévő darabokra. Az akkori akciós ár ez volt :"az Esabnál a Caddy Mig C200i a héten akcióban van a gép és egy Warrior-Tech pajzs ára bruttó 305000.-Ft Ennél olcsóbban jelenleg nem találtam, az akciós ár a héten leadott rendelésekre érvényes." Na most ebből a pajzs mondjuk 25-26, tehát 280 maga a gép!!! Én a helyedben megcsörgetném őket és leelőlegezném esetleg azt az egy darabot, ha még megvan! hatvani telephely:
3000 Hatvan Rákóczi út 115.
Tel.: 37-342-328 Fax.: 37-541-632)

Nagyon jó fejek, rugalmasak, korrekt a bolt, kérdezd csak Firgabát :-)

Nagyon gondolkoztam rajta pár éve, még bevezető áron. (c160-as 179.000, a 200-as 249 volt bruttóban) Volt benne (vagy inkább bennem) pár dolog ami visszatartott. Elsődlegesen a munkakábel volt az ok. Mégpedig az hogy beépített. Azóta rájöttem hogy hülyeség ezen görcsölni, de nekem akkor a porbeles gép után ez nagyon nem volt szimpatikus :-)

A  beépített munka és testkábel minősége nagyon jó. Ha a munkakábelt cserélni kell akkor az nem sokkal drágább mint egy binzel mb 15-ös.

http://www.hegeszto.hu/esab-hegeszto-ar-webaruhaz/1283-esab-mxl-180-hegeszto-pisztoly.-3.0m-caddy-mig-160-200-inverterekhez.html

Ez az Mxl 180-as kábel van hozzá, nagyon jó a minősége, fogása, lehetne egy picit hosszabb (3m, de csak 2,5-nek érzed), na de könnyű a gép, akár vállra is akasztható  fej feletti munkánál, így ez inkább csak kötözködés részemről :-)

Speckó pisztolyhoz speckó huzalvezető kell, csak ESAB jó hozzá, de ez sem igazán drágább mint a többi (binzel, GCE, és társai) a gázterelő, áramátadó az binzel kompatibilis, tehát ott nem vagy kötve.

Én ennyit tudok mondani, Pete Weld meg lassan másfél éve nyúzza, a használatról majd ő fog beszámolni.

440-et ami a rendes ára az életbe nem adnék érte, de ez a 300 körüli akciós ár az reális egy ilyen gépért.

Előzmény: Batri Guszti (2670)