Rahed Lee Creative Commons License 2015.10.07 0 0 2655

Nyugodtan kérdezz, nyilván nem azért nem jött válasz, mert nem akarna veled itt bárki is szóba állni, csak valószínüleg az itt aktív fórumozók nem rendelkeznek tapasztalattal ezzel a konkrét típust illetően.

Az biztos, hogy a Tucana azon kínai gépek közé tartozik, amiket már ipari körülmények között is használnak. Szerintem nem lehet rossz. A kínai gépek esetében általában nem a tudásukkal szokott gond lenni, mert szinte mindent tudnak mint a nagyok és mindezt minimum fele áron. De ennek az az ára, hogy olcsóbb alkatrészekből állnak, minek következtében az üzembiztonságuk, a megbízhatóságuk közel sem olyan. Ezért fontos a megbízható forgalmazó és szerviz.

Nem tudom, hogy mennyi most az Alfaweld-nél, de ugyanez zöldben és Astra felirattal 205 ropiért láttam, mert a forgalmazó beszünteti a saját márka importját. A szervizt és az alkatrészellátást továbbra is biztosítják. 

Nekem Alfaweld gépem még nem volt, de vásároltam már ezt-azt tőlük. Korrekt, szimpatikus csapatnak ismertem meg őket, nem utolsó szempont.

Előzmény: polkiop (2651)