biga156 Creative Commons License 2015.10.01 0 0 439

Általunk használt kiegészítők:

- sárfogók elöl-hátul. (pl  egyértelműen tisztábban tartja a kocsit, előtte pl a kerekek midig felcsapták oldalra-hátra a sarat. Most alig)

- csomagtérháló (ha szoktál sok cuccal utazni - 3 gyerekkel pláne - kötelez! Magadnak simán beszerelheted)

- gyári napfényvédők a B oszloptól hátra (Ez eredetileg onnan kezdődött, hogy a család leszavazta a sötétített üveget, nejem meg kifejezetten tiltakozott a LES-es hátsó lámpák kinézete eellen, így ezt az opciót nem kértük. A csomagteret/3. üléssort  viszont én le akartam sötétíteni, főleg, hogy ne lássanak be. Eredeti terv szerint azt külön lefóliáztuk volna, de akkor találkoztam ezzel a sötétítővel és adtam neki egy esélyt. Utólag azt mondhatom: jobban jártam, mint a fix fóliázással, tökéletesen illeszkedik, de bármikor egy mozdulattal kippattintható a helyéről. Kivülről egyébként csak ha konkrétan benézel, akkor látszik, hogy nem az üveg sötétített. A sikeren felbuzdúlva - na meg mert bosszantott, hogy a hátsó ajtók kihúzható árnyékolója nem takarja az ajtó kis háromszög ablakát - megvettem az oda valókat is. Ezt most úgy hsdználjuk, hogx ha üres a kocsi a hétköznapokon, illetve erős a nap, akkor mind fenn van. Ha a gyerekekkel utazunk - pláne hosszabb úton - akkor ha aludni/videozni stb akarnak, vagy nagyon bevág a nap és a sima kihúzható nem elég, akkor a leháró ablakra valót felpattintják és kész. A többi általában fenn van, a kis háromszög még nem volt levéve, a 3. soré is csak akkor, ha az esetleg ott ülőknek sötét a tér :) )

-csomagtéri gumitálca

Előzmény: Trox-2015 (431)