Szia!
Nálam a következő kiegészítők vannak használatban:
csomagtérháló, gumiszőnyeg, oldalvédő gumicsík, csomagtérküszöb védő, "gyerekmegfigyelő" belső tükör. Mivel már meg van rendelve az autód, a panoráma szélvédő és üvegtető kérdés eldőlt. Ha rendeltél szerintem szeretni fogod.
Üléshuzatokat nem vettünk. Az univerzálisok rondák és nem illenek az ülésre, a méretpontosak meg feleslegesek mert többnyire csak szakszervizben lehet feltenni-levenni őket (sajna messze nem "kétpercalattkészazegész" leveszem, kimosom, visszateszem procedúra). Így az ülőlapokra egyszerű azonos színű pamut frottírtörülközőket tettünk, ami jól védi a kárpitot oszt kész. Gyerekekkel bevált, hisz leginkább az ülőlap kárpitjába kennek bele ezt-azt. Ja és egy pillanat alatt eltávolíthatók, cserélhetők.
Rendeltünk lecsatolható vonóhorgot is, gondolva a bicikliszállításra. Könnyebb így, mint a tetőcsomagtartóra tenni (persze 180 cm felettieknek a tetőcsomagtartó se probléma)
Téli gumik kapcsán: én acélfelnire szerelt gumikat rendeltem a márkakereskedésben, de biztos jó az alufelni is.
Légkondi állítgatás érintőképernyőről: problémamentes.
Nekem egyedül az autó figyelmeztető rendszereinek túlzásai nem tetszenek. Többüket sajna nem lehet kikapcsolni. :/
Legyen sok örömetek az új autóban!