o)
Jajj!
Picibogár, eddig ér a szellemi szinvonalad, hogy megpróbálsz felkutatni valamit ami azt igazolja: nem jól tudom, hazudok, hülye vagyok hozzá, ... stb. ??
Addig nem érnek el az agysejtjeid - ha van egyáltalán, mert tevékenységed cáfolja,- hogy elgondolkodj mi is van?
Nos a régi beírásom és a mostani miben mond egymásnak ellen, épp az, hogy jól kiegészítik és támogatják egymást, de hát gondolkodni, az nem megy!
Kreativitás egy fideszvakhitünél az kizáró ok!
Elárulná nekem valaki miért és hogyan van, hogy a fidesz naponta szembehazudja a népet és amikor valaki a szemétséget feltárja visszagyűri a szart, akkor jön az agyhalott fideszvakhitüek kommandója és mindenféle zagyvaságot összehord, mantrázza tovább a fideszhazugságokat, soha nem tudja mondani: bocsi ez így nem ok amit a fidesz tesz.
Pedig szétlopják és szmbehazudják naponta az országot, vezetőik milliárdokat lopnak, ingatlan birtokokat építenek fel, vagyonuk sokszorosával nő mint az összes jövedelmük.
Állami felépítményt teljesen szétszedték és kisajátították a vezetést ami csak annak a célnak rendelnek alá: a fideszgazemberségeket eltitkolják, másokat sakkban tartsank.
Meddig lehet ezt tenni?
Meddihó tűri a nép, mikor ébrednek fel: ez a fideszmaffia csak a asaját érdekét nézi, az ország nem érdekes még ha tönkre is megy.