4perC Creative Commons License 2015.09.26 0 0 7351

Egyrészt ha figyelmesen elolvasod a cikket, akkor nem csak a kormányoldallal nem túlzottan szimpatizáló 24.hu-féle szófordulatokra lennél oly érzékeny (lásd retteg a kormány, magyar gazdaság belerokkan stb), hanem eljutnál ahhoz a mondathoz is, amely szerint belerogyhat a teljes európai gazdaság is. Ebben az esetben nem ironizálnál azon, hogy qrva stabil az a gazdaság, amelyet fejre tud állítani egy autógyár.

Másrészt ha engem olvasnál figyelmesebben, az én megfogalmazásom szerint nem csupán azt állítottam, hogy stabil a magyar gazdaság, hanem hogy összevetheted a magyar gazdaság stabilitását mondjuk a tíz évvel ezelőtti állapottal.

Ebben valóban benne foglaltatik az, hogy momentán tényleg stabilabb a gazdaság, mint akkor. Jelentősen csökkent a kitettségünk, de ez persze sosem jelenti azt, hogy világ-, vagy az európai gazdaságot megrendítő események minket ne érintenének.

Ez neked problémát okoz?

Ettől függetlenül érdeklődve várom a fejleményeket, miként omlunk össze a VW botránytól.

Azért ne légy túlzottan elkeseredve, ha a magyar gazdaság jelenlegi állapotának  köszönhetően ez közel sem fog minket olyan kínosan érinteni, mint a 2008-as válság.

Újfent csak magamat ismételhetem, ha figyelted volna az eseményeket, pontosan érzékelnéd, hogy mennyivel kisebb instabilitási problémát okoztak az időnként felmerülő krízishelyzetek, úgy mint ukrán-orosz válság, euro-válság, inkluzíve a január 15-i svájci frank elszállása (fekete csütörtök), vagy épp ez a mostani menekültkrízis, aminek sajna még csak az elején vagyunk.

Kezdesz pöttyet szánalmas üzemmódben nyomulni. Ezt a régi nickektől rossz néven veszem.

Előzmény: halkergető (7348)