Gyertek át szombat este! Hát, itt vagyok, eljöttem!
Sziasztok!
A viccet félretéve, úgy gondoltam, hogy S. Balázs nevével fémjelzett műsor garanciát jelent arra, hogy jól fogok szórakozni. Vártam az adást, (tegnap láttam először!) de nem fő műsoridőben, főleg nem I. Bence műsorával, egy időben, egyszerre!
Nekem, külön-külön is "emészteni" kell egy új műsort, nem még így egyszerre, mert kicsit erőszakosnak éreztem, mintha egyszerre akarták volna letolni a torkomon mindkét műsort.
Nekem, nemcsak a műsorvezető személye fontos, hanem a szereplők is számítanak. Szóval, Balázst Dombóvárit, Hajóst kedvelem. A többieket csak próbálgatom.
A társaság még "szokja egymást", bízom benne, hogy a mi kedvünkért, összecsiszolódnak, és még jók is lesznek/lehetnek!
De:
Sajnálom, hogy a kedvenceimre azt kell mondani, hogy Balázs annyira akart bizonyítani, hogy Ő a legjobb, annyira benne volt a "megfelelési kényszer", hogy nem volt természetes, móricált, arcoskodott, nagyon akart, a kevesebb több lett volna.
Ugyan ezt éreztem Dombóvárinál, Hajósnál is. Ha lazábban lesznek,spontán jönnek a poénok, tetszeni fog a műsor, és bizonyára az is lesz.
Szerintem.