gabril Creative Commons License 2015.09.20 -3 0 24867

Heló: Czak annyit tegyetek, hogy részletesen elolvassátok !

 

 

 

 

Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum 500 ml Ár:3465Ft. Akciós ár:2560 Ft. Egységár:5 Ft. / ml Kosárba SPECCHIASOL FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUM -GYOMORPANASZOK


IBS? Reflux? Crohn? Bélhurut? Gyomorégés? Gyulladás? Fekély? Utazási betegségek? Helicobacter pylori? Sok vagy kevés gyomorsav? 

Mi megerjesztettük a papayát így kaptunk egy enzimekben és hasznos bélbaktériumokban gazdag koncentrátumot, amihez antioxidánsokban dús Nonit is töltöttünk. Tettük ezt a gyomor és bélpanaszok szélsőségeit produkáló emberek javára. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, élősködőellenes, megtakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát, erősíti a gyomrot. A rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásainak enyhítésére. Egy olyan étrend-kiegészítő készítmény, melynek alapját a papaya enzimei papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során termelődő Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok képezik. Íze különlegesen finom.

Fermentált papaya koncentrátum a gyomor egészségére!
Gyomor és a belek gyulladásos folyamatainál a gyomor elnehezedés érzése és gyomortáji felfúvódás ellen. Szélsőséges emésztési panaszok kezeléséhez, legyen az székrekedés vagy hasmenés. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, élősködőellenes, megtakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát, erősíti a gyomrot. A rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásait enyhíti.

Természetes savlekötő, IBS, reflux, gyomorégés, gyomorfekély (leggyakoribb kiváltó oka a Helicobacter pylori), akut és krónikus nyelőcső gyulladás, gyomor-és bélhurut, fekélyes vastagbélgyulladás, Crohn-betegség kiegészítő terápiája. Növeli a tápanyagok felszívódását és elősegíti az általános jó közérzetet. Különösen ajánlott, ha ideges étvágytalanság, gyomor túlérzékenység és zavar mutatkozik a gyomormozgások körül, mint ideges hányás, böfögés, kérődzés.

A papaya koncentrátum lehetővé teszi a tökéletes emésztést a gyomorsavhiányos emberek számára is. Gyomorsav hiányában a fehérjeemésztéshez szükséges emberi pepszin nem képes kifejteni teljes mértékben a hatását. Ha túl sok gyomorsav képződik, a papaya természetes savlekötőként (antacidum) megszünteti a gyomorégést, a mesterséges antacidumok mellékhatásai nélkül. A papaya hatóanyaga élősködőellenes szer, amelynek nyugtató hatása van az emésztőrendszerre. Elősegíti a fehérjék, a zsírok és a cukrok emésztését a gyomorsav mennyiségétől függetlenül. Ödéma gátló és sebgyógyulást serkentő tulajdonság is jellemzi. A gyomor és a bél különféle élősködői ellen (Helicobacter pylori, Oxyuris, Ascaris, Ancylostom), valamint ér- (visszértágulatos fekély, aranyér) és bőrproblémák (tályogok, sebek és különféle bőrbetegségek) esetén alkalmazzák.


A száraz papaya és a fermentált (erjesztett) papaya összehasonlítása

Mindkettőnek magas antioxidáns tulajdonsága van, de nem ugyanolyan mértékben.
Az erjesztés folyamatával, ami körülbelül 3 hónapig tart Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium törzs termelődik, melyek megtáplálják a bélsejteket, aminek köszönhetően további emésztőenzimek aktiválódnak. A Saccharomyces boulardii bélbaktériumok gátolják az élősködők szaporodását, megteremtve a bélflóra egyensúlyát. A Saccharomyces boulardii jelenléte ezért, a papaya koncentrátumot alkalmassá teszi antibiotikum-terápia után, vastagbélgyulladás és hasmenés megelőzése, valamint túlérzékeny bél-tünetcsoport kezelése. Kísérletek igazolják, hogy a Saccharomyces boulardii erősíti a papain hatásosságát és együttesen képesek megkötni a szabad gyököket, különösen hasznos a hasmenés (diaré) és a Crohn-betegség kezelésére.

A száraz kivonat vagy a friss papaya liofilizált változatában alapvetően csak a következő antioxidáns tulajdonságú vitaminok találhatók A vitamin, (béta-karotin), C-vitamin, papain és chymopapain enzimek valamint kálium. Míg az erjesztett papaya jelentősebb antioxidáns tartalmú összetevőkkel rendelkezik (C-vitaminban és karotinoidban is szokatlanul gazdag), ami az immunrendszert is stimulálja. Ezen kívül a szénhidrátok és a fehérje kapcsolatának hatásossága növekedett. A belőlük származó oligoszacharidok is többségben vannak, új osztályokat hoznak létre a különféle porlasztásoknál. Tehát létrejön egy olyan kivonat, ami hihetetlenül vitálissá tesz és növeli az immunrendszer aktivitását. A papaya fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő papain, chymopapain, lizozim (antibiotikus hatás) és lipáz (zsírok bontása) enzimekben gazdag. A papain hatékonysága a pepszin és a pankreatin emésztést elősegítő hatásán is túlmutat. A papain képes a saját súlyának harmincötszörösét kitevő mennyiségű hús megemésztésére, még a húsrostokat is lebontja. A papain azért csodálatos, mert hatása nem függ a belek pH-kémhatásától. A papain hatásos gyomorsavhiány vagy enzimhiány esetén is.

Az erjesztett papaya képes harcolni az oxidatív stressz ellen és leköti a szabad gyököket, ezáltal elősegíti és támogatja az aktív oxigénszállítást. Az immunrendszer ellenálló képességének növelésével nő az aktív kölcsönhatás az IFN –alfa és IFN-gamma között.

Minden olyan szituációt képes megoldani, ami a szabad gyökök megkötésével kapcsolatos, képes harcolni a különféle immunrendszeri megbetegedések ellen.
Az erjesztett papajához, papaya magkivonatot (élősködőellenes) és Noni kivonatot (immunvédelem) adtak, hogy fokozzák a mikroba ellenes hatást és javítsák az emésztést elősegítő tulajdonságát és a vitalitást.

A gyártó
A Specchiasol gyógynövények és gyógyhatású termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.
A Specchiasol az előírt normákat túllépve folytat kutatásokat, melyeket dokumentálnak a tudományos szakma felé. Kutatásaik segítik feltárni a gyógynövényekre vonatkozó, még meg nem értett összefüggéseket. A Specchiasol a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert. A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy természetes termékei íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmények természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termékek minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol opálos PET palackot használ.

Összetétel 
Papaya (Carica papaya) gyümölcs fermentum, gyümölcscukor (a fermentálás során keletkező, nem hozzáadott gyümölcscukor), Noni ( Morinda citrifolia) gyümölcslé, kálium- szorbát, szodium-benzoát, ananászlé, papaya gyülöcspép, természetes ananász aroma, citromsav.

Felhasználási javaslat 
30 ml naponta, két részletben az étkezések előtt. 
30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt, és 1,5 ml Noni gyümölcsitalt. Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét és hatását. 

Minimumkúra-maximumkúra 
Mindig a probléma foka és életmód a meghatározó, de általános kúraidejének minimuma 3 palack, azaz 50 nap, egy teljes kúraidő 160 nap, azaz 10 palack. 

Adagolási javaslat 
30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt, és 1,5 ml Noni gyümölcsitalt. Fogyasztás előtt felrázandó. 
Felbontás után a készítményt hűtőben tároljuk, és 5 héten belül fogyasszuk el. 

A Specchiasol a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP(Good Manufacturing Practice) rendszert. 
A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy mivel a Specchiasol papaya koncentrátum természetes termék, íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmény természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol opálos PET palackot használ.

Kiszerelés 500 ml /16 napi adag

OETI 7270/2010(tovább...)