Sziasztok !
Szóval, ha valaki reggel nekem azt mondta volna kávézás közben, hogy délután már a Helikon vasutammal fogok játszani, nos Őt minimum visszaküldtem volna aludni.....
Pedig ez történt, hogy délutánra birtokomba került a korábban javításra szánt mozdony, illetve teljes készlet.
Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a vasút korábbi tulajdonosának ( és kedves feleségének ) , hogy megőrizte emlékeiben a hozzászólásomat, és rendkívül korrekt módon elsőként értesített , hogy eladósorba kerül(t) a vasút.
( külön köszönöm, hogy a játékot még félre is tette volna nekem, mert a vételár nem állt rendelkezésemre a telefonhíváskor.)
Köszönöm ezúton is a családom segítségét, hogy kiegészítették a megtakarított pénzükkel vételárat.
Nélkülük nem ment volna.......
Ezúton köszönöm három Gyűjtőtársunk segítségét , akiket felhívtam telefonon és ketten azonnal kisegítettek volna a teljes ( pár százezres ) vételárral , egyik barátom pedig csak annyit mondott, hogy " Ervin , ezzel csak az a baj, hogy Balatonon vagyok, de szerdán jöhetsz, itthon várlak ).
Így akkor végre sikerült megvennem nekem is az utolsó, hiányzó készletet a pénzverdei vasutakból.
Köszi Mindenkinek !