Üdv mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék olyantól aki ért hozzá..........!!
A málnámat csak most tudtam lemetszegettni,kiszelektálni,és kivágni a másodéves vesszőket....,nagyon elkéstem vele???Lesz valami baja??Vagy valami hátrányom belőle??
Le kell-e ilyenkor még valamivel permetezni......,ha igen mivel,milyen szerekkel???
Ilyen lett,jól csináltam??Kicsit/nagyon/hülye vagyok hozzá!!:(/de k...vára igyekszem!!/
A vesszőket most kell a dróthoz kötözni,vagy csak tavasszal??/Tudom hülye kérdésnek tűnik,de olyan sz...r a kert,hogy ha sok lesz a csapadék,és megfeszítve hagyom a drótot,akkor összehúzza az oszlopokat/pedig 120cm-re le vannak fúrva,és ki is van támasztva..//,tavasszal pedig lóg akkor az egész drót....!!De ha meg nem kötözöm oda akkor meg össze-vissza borulnak a vesszők....!!!:(Ha meg most hozzákötöm és utána meglazítom a drótot akkor meg a vesszők tartják télen a drót egy részét...:(!
Kissé tanácstalan vagyok!!!:(
A felső drót felett,mennyire kell lemetszeni a tetejét??Mennyit hagyjak meg??/kb 1.60-on van a felső drótpár.../!
Köszi minden segítő szót,bötűt!!:);)
Most ilyen a málnám:
Apropó!!!Az alsó részén/kb az alsó harmadán/el vannak többségében száradva a levelei.....az nagy gond???Tudok valamit tenni ellene,érte...????
Kösz!!!