Rahed Lee Creative Commons License 2015.09.12 0 0 2264

Nekem sincs már meg, eladtam. Nagyon szerettem, de mostanában olyan fokozott rendőri aktivitás tapasztalható az utakon, hogy az efféle sportmocikkal kínszenvedés az élet. A sportkormány miatt 120 felett van olyan menetszél, ami támaszt annyik, hogy ne álljon be a váll.

Minden bokorban traffipax kuksol. Olyan motort érdemes venni, mint Guszti XT-je. Egy ilyennel nem gáz 90-et menni. Az SV-n elalszom ilyen tempónál. Úton-útfélen kivettek a zsaruk a sorból. Azt hitték, egy hülye suttyó, aztán mindig meglepődtek, mikor a sisak alól egy őszülő szakállú családapa vigyorgott rájuk :-)

Leginkább a hangját imádtam. Raktam rá egy nyitott Akrapovic titán dobot. Olyan szépen dohogott, hogy most is ellágyulok. Volt gyakorlati haszna is, ha egy autó mögé értem, felfigyeltek rá. Pluszban szórakozni is jó volt. A hanghatást az un. "cekker index"-el szoktam lemérni. Ha olyan mérsékelten geci kedvemben voltam, akkor a piactér környékén begurultam a mamák mögé és amikor körülnézés nélkül le akartak lépni a járdáról, akkor rántottam egy kövér gázt. A hatás azzal volt mérhető, hogy az anyóka milyen magasra dobta a cekkert ijedtében :-)

Előzmény: Törölt nick (2263)