Ízre jó, édes, kellemes, magja kemény, 2 körül van bogyónként, de nem annyira zavaró. A héja középvastag, de kimondottan roppan, sőt, még az "aszalódásnak" indult bogyókon is, ami nekem furcsa volt. Kimondottan jó íze van azoknak a bogyóknak, amik a déli oldalon voltak a napsütés felől, mintha teljesen más ízű szőlőt ennél.
Néró mellett van a Bolgár rezi tőke, s az előbbit nagyon kedvelik a darazsak, s úgy vettem észre, hogy még teljesen éretlenül is, de röpködtek körülötte is, de amint leérett a Néró, ekörül sem láttam már darazsat. Nagyon nagy erővel hajt maga a növény, de nem elsősorban a hónaljhajtások, hanem a hajtásvégek, többször vágtam vissza, de mintha semmit sem csináltam volna. A vesszői középvastagok, a többi szőlőmhöz képest, de talán a legelső volt, amin érési jeleket láttam. Fagyra eddig nem volt érzékeny, s szerintem rövid metszéssel is teremne. 5 fürt volt, ez volt a legnagyobb, de a többi is olyan 50-60 dkg körül lehetett. A fürtök nem egyformán értek, még az azonos méretűek sem. Betegséget nem tapasztaltam, a többi szőlő levelén, bogyóján láttam 1-2 foltot és hasonló dolgot, de ezen nyomát sem. Virágozni talán utolsónak kezdett, de termékenyülésével semmi gond nem volt.
Én nem bántam meg, hogy ültettem, sőt, kimondottan elégedett vagyok vele...
Már csak az a kérdés, hogy ez azonos lehet -e a V 20/25-ös /lehet, hogy rosszul írtam/ fajtával, vagy más lehet...