Eecchhoo Creative Commons License 2015.08.28 0 0 841

Nekem is egy Bravia KDL42W650A fostalicskám van. Sajnos már egyáltalán nem indul el a Youtube alkalmazás, a piros logó után még betöltődik a főoldal, de onnantól már nem tudok tovább navigálni, lefagy. De annyira, hogy gyakran a tápkábel kihúzásával tudom csak kikapcsolni a készüléket. Táblagépről szoktam képernyő-tükrözéssel vagy a mobil eszközök megosztásaival bénázni, ha valamit még is csak megakarok nézni az alkalmazásban. Így csak időnként (félóra) fagy le!!!

A Sony E. Network többi telepített alkalmazásai mennek, de reklám/fizetős/gagyi/primitív/, gyakorlatilag nem használom. Weboldalak navigálása teljesen lehetetlen, egyedül a vakbarat.index-hu -t tudom olvasni..... és már ettől is földhöz verem a seggem! A Facebook alkalmazást törölték mert Zukenberg-ék az új fejlesztések miatt a régieket levetették velük. Na,azért sem volt kár.  
"A Facebook, Inc. saját döntése alapján számos készüléken megszünteti a Facebook alkalmazás támogatását, beleértve a Sony egyes televízióit is.

Ennek következtében 2015. április 27-től nem fog működni a Facebook alkalmazás." 

Most töltöttem le a 08. hóban kiadott firmware-t is mert "Továbbfejlesztett YouTube Cast" ígérték benne. Lófasz van benne, nem fejlesztés. Nincs két éve 150eft-ért!   Ezért vegyél Sony-t!!!!

Még a fotó szelektálást sem tudom gondtalanul élvezni, mert mindig van 20-30 kép között egy amit nem ismer fel. Ő tudja miért.... a marhája! Már pixelekre szedtem őket, de lövésem sincs miért teszi, ez a szenny!    

-A kommentben használt keresetlen mocskos jelzők a Sony Electronics kizárólagos tulajdonát képezik!!

Előzmény: Ormió (839)