Ormió Creative Commons License 2015.08.27 0 1 839

Szia, előre bocsájtom, h. semmit nem értek a technikához, és az általad megjelölt konkrét típust sem ismerem. Csak általánosságban mondom, a saját tapasztalatom alapján, hogy ne fűzz nagy reményt az internetes TV-zéshez! Nekem óriási csalódás volt, hogy hiába van ott az egész internet, de az "okos" TV szoftverei olyanok, hogy csak alig néhány fájlformátumot támogat. A youtube-onis például nagyon-nagyon korlátozott a megnézhető anyagok köre - számomra amit megnézhetnék, az teljesen érdektelen, szűk kínálatból áll.

Ennyit az ingyenes élvezetekről.

A Sony-nak vannak saját videó és egyéb műsor (pl. koncertek, stb) közvetítő szolgáltatásai,de ez már fizetős kategória!

Nekem ez nagy csalódás volt, átverve éreztem magam. Szeretnék másokat megóvni az ilyen jellegű csalódástól.

Egyébként a TV nekem nagy előrelépés volt a korábbi, igaz nagyon jó kis Grundig "csöves" készülékről. Kiváló a képminőség, PC-vel kábellel minden további nélkül összeköthető. WIFI-n át pedig kis kalandok után (az értelmes használati utasítás hiánya miatt kísérletezni kellett), így közvetve bár, de mégis ott az internet...

Megkockáztatom, hogy ennél többet más márkák sem tudnak. Lassan 3 éve vettük a készülékünket, de bevallom, nem néztem utána, mert ha mégis, akkor megütne a guta....

Tájékozódj még részleteiben, hogy pontosan mit is kapsz a pénzedért, mit is jelent az internet elérés, milyen anyagokat érhetsz majd el, stb.

:-) Ormió

Előzmény: puntooo (835)