tessloff Creative Commons License 2015.08.21 0 0 8508

Off:

Szeretnek nehany dolgot tisztazni: ez egy normalis porgos topik volt ami arrol szolt ami az alcimben van:

Mindenki, aki Franciaországban él, vagy szándékozik élni! Tanácsok, hasznos tudnivalók, állások, lehetőségek, egyszóval minden, ami francia!

Aztan kb 2-3 evvel ezelott bekoltozott ide 1-2 troll amibol lettek nagy anyazasok ami utan a csapat egy resze felhagyott az olvasassal, irassal. Utana pedig jott egy kb 2 eves Offgyujtemeny ami utan a csapat masik resze is felhagyott az irogatassal jobb idokre varva. Erre a mindenfele videolinkekkel teletuzdelt offmaratonra felhivta a figyelmet valaki az ev elejen (olvasgass es megtalalod hogy az en korabbi kereseim hatastalanok voltak kivetel a legutolsot) Azota a modik nagyjabol rendszeresen beneznek es gyomlaljak ami nem ide valo. Az adatlapomon lathatod hanyszor irtam moderatori topikba: 6-szor 3 ev alatt ez pedig szerintem nem nevezheto tul rendszeresnek... Ha pedig ha mar az olvasgatasnal tartunk olvasd vissza az ebbe a topikba irt hozzaszolasaimat is es akkor rajossz hogy nem nö vagyok.

On

Előzmény: 0101teere (8504)