bomerdzseki Creative Commons License 2015.08.21 0 0 5348

"Én jobban örülök annak hogy nálam marad, mint amennyit bánkódom hogy ennyivel kevesebb jut a költségvetésnek... A minél kevesebb adó pártján vagyok."

persze kivéve ha a 3 millió ember meglopását kell magyarázni, akkor ugye az a szöveg hogy a költségvetés nem bírta.

"Te ezt gondolod, én meg az ellenkezőjét. Én a feltétel néékül adott segélyt tartom végtelenül veszélyes, romboló hatású dolognak, ami képes jobb sorsra érdemes emberekből dologtalan, követelőző kullancsokat formálni.

A foglalkoztatás mindenesetre javul, közmunka nélkül számolva is."

ez sem vélemény kérdése kiscsillag. kutatások bizonyítják hogy nyomorba dönt és nem vezet vissza a munkához. az utolsó mondat meg nettó hazugság.

"Akinek ér valamit a munkája, azzal ezt nem lehet megtenni. Ha egy munkát tényleg rendesen el kell végezni, akkor arra nem közmunkást fognak felvenni. Ha meg nem kell rendesen elvégezni mert nem fontos, akkor legalább közmunkással olcsóbban lehet megúszni. Annyival is kevesebb közpénzt pazarolnak rá."

Egy rabszolgatartó ars poeticája. Halkan kérdezzük meg hogy az állam milyen erkölcsi alapon fizet minimálbér alatt a munkáért ? és halkan kérdezzük meg hogy amikor kis kedvenceid lopnak miért nem akkor sajnálos a közpénzt? ó nem, a nemzeti polgártársnak az a baja hogy nemzettársai megélhetésére pénzt pazarolnak. Náci vagy vagy mi?

Előzmény: mmormota (5333)