Mariska néni
2015.08.20
|
|
0 0
2973
|
Rengeteg őszi fokhagyma termett, és az nálam valahogy nem jól eltartható, és elég apró is volt. Továbbá a Jalapenoból is lett vagy 20 tő, ami ontja a kis tömzsi hegyes csiliket, annyit felfűzni nem szeretnék, ezért találtam ezt ki, mielőtt még bepirosodna. A Jalapenoból csináltam kimagozott, felszeletelt savanyút is, kicsi üvegekben látom az üzletekben elég borsos áron. Hogy ki fog ennyi csípőset megenni, azt még nem tudom, de elég jól néz ki, majd fotózom, ha vége a zimankónak és kimegyek. A fő savanyúság nálunk a javított bogyiszlói, az nagyon finom, csak enyhén csípős. Kis mérete miatt jól berakható a normál méretű üvegbe, ami nálunk fontos logisztikai szempont pl. koleszba vinni jobb, mint a nagyobb üvegeket. |
Előzmény: vassorsi (2972)
|
|