ahogy irtam, en is aggalyosnak erzem ezt a dolgot. nem nagyon, kicsit. nem hiszem, hogy kulonosebb uzenete lenne ma mar ennek a villanak. pl. a koztarsasag teri mszp szekhaznak sokkal rosszabb uzenete volt, nem veletlen, hogy ki is koltozott onnan az mszp. szerintem gyurcsany pl. nem is talalkozott apro antallal szemelyesen.
azt se szeretem ha mindenhol parhuzamot vonunk es megemlitjuk, hogy semmivel sem kevesbe aggalyos pl. orban budai hazanak ugye, van megemlithetnem a szamtalan tagulo lakoparki lakast, semmibol keletkezo tiz es szazmilliokat, ingatlanokat, foldeket, cegeket ... a fidesz oldalon.
engem speciel igen sokminden zavar ma mo-on, a megelozo ket mszp-s ciklusban is volt jopar ugy ami zavart. (persze ma kb ket nagysagrenddel tobb olyan ugy van amire felhuzom a szemoldokom, mint a gyurcsany eraban) ez a villa ugy meg veletlenul se szerepel ezen a listan, es nem is szerepelt ott. ez olyan nyuszikas/hozentrogeres tortenet. lehet orulni, hogy sikerult valamibe belekotni, mert speciel gyurcsany korul szinte semmit nem talaltak, pedig allitolag belenezett az ugyeibe az elszamolasugyi kormanybiztos.