altimus Creative Commons License 2015.08.17 -1 0 4534

ahogy irtam itt a feleseg csaladjarol van szo, az erkolcsi felelosseg az ovek, nem a csaladba behazasodo gyurcsanye.

amugy most utananeztem a neten, a villa onkormanyzati tulajdonban volt es a privatizaciokor penzert vettek meg az apro csalad tagjai, tobbek kozott dobrev klara, gyurcsany felesege. vagyis a tulajdon _torvenyesen_ kerult a kezukbe. termeszetesen az onkormanyzat nevetseges aron adta el az ingatlant, de ez az _osszes_ onkormanyzati tulajdonu ingatlanra igaz volt. messze a piaci ar alatt kerult minden ilyen ingatlan ertekesitesre. (tobbek kozott nekem is volt akkoriban egy onkormanyzati lakasom, amit a piaci az toredekeert vehettem meg, teljesen torvenyesen.)

termeszetesen ez a tortenet joizles kerdese. en gyurcsany helyeben biztos, hogy vennek egy sajat tulajdonu hazat, eleg szep a jovedelme, nyilvan tudna normalis hazat venni a sajat beveteleibol is. (persze akkor meg jonne a rinyalas, hogy honnan van a cege stb stb.)

na mindegy, ez kb huszadrangu kerdes, nincs mo legszorongatobb 5000 problemajanak a listajan.

Előzmény: IVPetya (4532)