Háti Zsák Creative Commons License 2015.08.14 0 0 4081

""szégyellem, hogy magyar vagyok" fost nyomatják, "

nézd te biztos büszke vagy rá hogy 3 millió embert meglopók kormányozzák az országot és beismerten hazug államtitkárunk (sőt miniszterelnökünk van, aki azt hazudta hogy ő sohasem hazudik), meg hogy kilopják a szemedet nap mint nap.

más meg nem.

persze az okosok ti vagytok :)

szerintem egy értelmesebb török is szégyelli mit művel Erdogan, ahogy anno találkoztam véletlenül Chileivel aki lesütötte a szemét amikor Chavezről kérdeztük.

"Az sem akkora találmány, hogy egy kiművelt emberfő  több eséllyel jut arra a következtetésre, hogy fontos tudni, honnan jöttél, és hogy hová kötnek a gyökereid, ennél fogva azt is látja, hová vezet a gyökértelenség."

Ez a te saját okoskodásod. Szerintem egy értelmes ember meg inkább azt gondolja hogy nem az számit ki honnan jött hanem az hogy ki milyen EMBER. A gyökerek csak a gyökereknek elsődleges fontosságúak :) (bocs ezt nem tudtam kihagyni), De nézz körül a bevándorlós topikba miket hánynak be a nagymagyarok...

"Erről nekem egyébként nem a hűdemagyar ugrik be, csak épp magyarázat arra, hogy ilyen mentalitással pl miért nem értik a ballib kartácsok, hogy amit az általuk delegált képviselők az EU parlamentben művelnek, az már igen közel jár a haza árulásához."

logikai értelmi alapon márpedig bizony nem lehet érteni hogy amikor a jobboldal akkor nem hazaárulás, amikor a baloldal akkor meg az. egyébként amíg nem hazudnak kint, és a játékszabályokat betartják teljesen rendben van mindkét oldal részéről.

Előzmény: 4perC (4074)