emojnarode Creative Commons License 2015.08.07 0 0 3723

Mivel írásomban Horvátországi lapértesüléseket vázoltam fel, annak elkerülése végett, hogy mindazok, akik foglalás nélkül kísérleteznek, mire számíthatnak ilyen szálláskeresés közben. Annak nagyon kicsi a valószínűsége, hogy becsapnak és elveszik a pénzt, aztán , ahogy írod is, szállás nuku. Aggódni legfeljebb akkor van okod, hogy netán a kialkudott szállás nem az elképzeléseidnek felel meg. Ez időigényes munka és sok türelemre lesz szükséged. Egy biztos, kövesd a gazdát és ott a helyszínen állapodjatok meg, hogy a kialkudott összeg és az általad elvárt igények összhangban vannak-e. Ez nagy lutri. Én tapasztalatból tudom, hogy lehet csalódni egy ilyen üzletben, hiszen ért nagy meglepetés már így ilyen úton szerzett szállás miatt és még kellemetlenebb volt a már előre befizetett szállás is. Szavaidból azt vettem ki, nincs más választásod, hiszen nem foglaltál időben. Lehetne ezt elemezni oldalakon át, de a tapasztalat azt mutatja, hogy azért mindenki talál magának szállást. Sok sikert!.

Előzmény: enddav90 (3722)