attys Creative Commons License 2015.08.05 0 0 8694

Tisztelt Autódiagnosztikus!

Persze ez mind érthető is....részben. Valójában nagyon sok műszer ami fellelhető majd minden autószerelőnél marha sokba kerülnek, mégsem kerül annyira horror árba pl egy futómű csere pedig a csápos emelő sem olcsó. Vetettem már ki M9R motorból porlasztócsúcsot, bele is tört, simán kifúrták bármiféle szerszám meghibásodása nélkül. Azt nem értem, hogy miért kell 10. alkalommal amikor a szerszám használatba kerül (értem ez alatt az egyszeri alkalom 4 csúcs kiszedését) visszakeresni az árát?? Vagy ha visszakereste az árát akkor talán "enyhülnek" az árak? Remélem nagyon hamar olcsóbb lesz ez a szerszámkészlet és más szakemberek is meg tudják venni, letörve ezzel az árakat, amik valljuk be nagyon magasak még ha ezáltal spórolunk is más alkatrészek megmenekítésével ezzel a technikával. Vagy mi lesz majd ha ezek az autók is elérik azt a kort amikor 500ezerért lehet majd venni a piacon? Minden valószínűség szerint ki kell majd hajítani az egészet mert gazdaságtalan lesz a javításuk, mert már a porlasztó kiszedése is az autó 1/5 részébe kerül, nem beszélve a további ezzel kapcsolatos költségeket??

Szóval nem értek veled egyet (nagyon nem) és anélkül, hogy bántásként írnám le, nagyon drukkolok a konkurenciádnak, remélem minél előbb sokkal több lesz.

Üdv, A.

Előzmény: Autódiagnosztikus (8680)