Hogy mit érdemes megnézni?Mindent.... :-)
Jók a fakultatív programok,az egész napos hajósok,azt mondják...mi nem voltunk,mert nekünk kicsi a gyerek,még nem bírná egész nap,de azokról nem olvastam rosszat...Van program a Meteorákhoz is,ott már én voltam,valami gyönyörű,örök élmény,bár az kicsit messze van...Dícsérték az ottaniak a diszkóhajót is....ezeket magyaroktól lehet foglalni, a Hanna House-ban,ez a nagy parkoló után lefelé az utcán kb 100-150 méterre van,de ott állnak kint.Ha először mentek,akkor szintén a Hanna Houset ajánlom,mert magyarok,de jó görög kaját adnak, souvlaki tál,rántott hús tál volt amit ott ettünk,olyan,mint görög éttermekben.A gyros kb. mindenütt ugyanolyan finom.De ha felmentek központba,ott a Sithon Travel,ahol szintén magyarok vannak,ők szervezik a legtöbb programot,ill. ők mindenben illetékesek,orvostól kezdve a kirándulásokig,segíteni fognak,bármi kérdés van.Az éttermek előtt ki vannak téve táblára a kaják,képpel,mi ettünk görög,magyar,és vegyes étteremben is,mindenütt meg voltunk elégedve.A sör drága....minden más is kicsit,érdemesebb étteremben enni,meg hát tényleg jó a kaja.Sok helyen hoznak egyből ouzót a kaja előtt,ezt nem kell kifizetni,welcome-drink..Ha először vagytok görögben,szerintem Sarti tökéletes választás!