A tábor ellen tiltakozó falusiak analógiája a Mária rádió, ami nem kapott frekvenciát. Miután a frekvenciák elosztása független a pályázat minőségétől, kicsit meglepő ez nekem, de mindegy is: most a derék keresztény úriasszonyok, akik úgy lelkesednek ezekért a drága, keresztény úrifúkért, most legalább megtapasztalnak valamit. És nem fog számítani, ugyanoda húzzák majd az x-et, mint ahogy Kishantos lakossága is oda húzta.
A Köztársaság téri menekülteket külöben a szájára vette Kocsis Máté, lett is egy facse csoport ellene, https://www.facebook.com/kocsismatemenekult?fref=ts akárhányszor frissíted, pár darabbal mindig nő a lájkolók száma.
Ez as menekültellenes retorika meg olyan, mint a Szabadság téri emlékmű: megcsinálták, de ezzel életre hívták az Eleven Emlékművet is. Életre hívták sok ember jobbik énjét.
Mészáros urat én nem féltem a jövőtől, arra azért mindig figyelnek, hogy legyen mit az ilyen embereknek a tejbe aprítani, Simicskát se merik rendesen kicsinálni, nehogy kitálaljon.
Laci, Würzburg kicsi, oda nem mennek sokan, a koldusok más kategória, az egy kiépült maffia, központilag vannak mozgatva. Még Nürnbergen is csodálkozom, hogy ott sok a menekült, Frankfurt, Hamburg, Berlin az a nagyság, ahová érdemes menniük, de úgyáltalában nem Bajorország a végcél. Ámbár. Van egy szomszédunk, rendes, becsületes jobbikos fickó, alapvetően kedvelem, a cigányokról meg nem beszélünk. Na, ez a fickó most kiment Bajorországba, teherautósofőr, terményeket gyűjt be a gazdáktól és viszi a feldolgozóba. És baromi büszke arra, hogy őt befogadták, míg a többi sofőr csak bevándorló. Azt mondja, csak mutatóban van köztük német. Nem mertem megkérdezni, hogy ha őt ott befogadják, akkit itt mi van azokkal, akiket be kéne fogdnunk...