mr_qwert Creative Commons License 2015.08.04 0 0 2104

Megszületett a döntés tegnap du. hazafelé bementem a MM-be és megvettem a Gorenje NRK 6192 TX hűtőszekrényt eddigi tapasztalatok csendesebb, mint a régi Indesit  de néha mintha bugyborékolna benne valami ezt reggel hallottam miután kivettem a reggelit kicsit tovább volt nyitva és utána volt a bugyborék hang. Azt hittem a vásárlásnál le akarnak majd beszélni a Gorenjéről, mert a fél bolt Whirlpoolba volt öltözve eladókon egyen póló, molinó, reklámtábla, de nem akartak rám tenni semmi Whirl hűtőt egyedül, amikor a gar. papírt töltötték  akkor kérdezte meg miért gorenje akkor elmondtam

1. az ár 139990Ft

2. 3+1év gar + 1garancia plusz /7490Ft/ 5év garanciával 150eFt-ba belefért

3. A++ 

4. Ajtó riasztás ˙(2 gyerek miatt a réginél elő- előfordult, hogy nem lett becsukva rendesen az ajtó)

Ezt meg hallgatva mondta mást nem tudott volna ajánlani, amire ezek a feltételek mind rá illetek volna külön külön sorolta, majnem ahhoz +3év gar.kellet volna vásárolni és akkor jóval 150eFt lett volna a vége.

Itthon átnézve újabb meglepetés ért azt hittem cseh, lengyel, szlovén összeszerelés, de nem, mint a régi Gorenjék mikor a muterékkal hoztuk a fagyasztóládát Bécsből 1988-ban Made In Serbia ha csak feleannyit kibír, már akkor boldog leszek 2012-ben lett lecserélve még akkor is ment csak már kezdett rozsa pöttyös lenni a külső oldala ahol a felmosóval leginkább találkozott.

Előzmény: pacman789 (2098)