miozin
2015.08.01
|
|
0 0
11711
|
Köszönöm a tanácsaitokat, meg fogom fogadni. Valóban mindenkinek magának kell kialakítania a számára legjobb edzéstervet, mert ebben senki nem tud igazán segíteni. Honnan tudná az edző, hogy mikor mi fáj neked, még ha próbálod is elmondani neki?
Amúgy nem az a célom, hogy olyan legyek, mint pl. Arnold (aki szuper testépítő, de nem biztos, hogy olyan átfogó elméleti tudással rendelkező valaki, aki meg tudja neked mondani a tuti frankót). Azért még nem szálltam el annyira, hogy ne ismerjem fel a korlátaimat. :) Egyéként is a modern testépítők nekem egy kicsit gusztustalannak tűnnek. Nem tudok jobb kifejezést használni mint a "tangabugyis gorilla" (nem én találtam ki). Az én célom az, hogy megközelítsem azt a fizikumot, amit a klasszikus testépítök (Reg Park, Steve Reeves, stb.) annak idején elértek (azután majd felébredek, de egyelőre még álmodozok). Ők tényleg szuperül néztek ki!
Még egyszer köszönöm a hozzászólásaitokat. Talán majd egy év múlva újra jelentkezem,és beszámolok arról, hoigy mire jutottam.
Minden jót, sziasztok!
|
Előzmény: Saughassy (11710)
|
|