miozin Creative Commons License 2015.08.01 0 0 11708

Örülök, hogy mégis csak tudunk normálisan kommunikálni.

"De ez az amire én 10 év alatt jöttem rá, te pedig 3 hónap után nyilvánítasz véleményt néhány könyv elolvasása után. Persze véleményt nyilvánítani lehet kezdőként is, max. senkit sem fog túlzottan érdekelni, még akkor sem ha elismert kutató biológus prof. vagy."

Jogos az észrevétel, de azért lásd be, hogy én nem a saját kitalálmányaimat/hülyeségeimet népszerűsíttem, hanem olyan dolgokat, amiket egy komoly szakember írt. Lehet, hogy nincs mindenben igaza a fazonnak, de nagyon sok megszívlelendő tanácsot találtam a cikkében.

Nem vagyok prof (nem is akartam az lenni soha), a tudományos főmunkatárs (MTA) a legtöbb, amire valaha is vittem. Nem is azért hangsúlyoztam ezt, hogy a "tekintélyemmel" beledöngöljek másokat a betonba, hanem azért, hogy világos legyen, hogy értek a tudományhoz, és meg tudom ítélni egy-egy szakmai cikk színvonalát.

"Az edzéshez meg sok kitartást, az a lényeg. Meg mindig ésszel válaszd meg a súlyokat, egy sérülés még fiatalkorban sem jön jól."

Köszönöm, majd igyekszem vigyázni magamra. Én már nyilván soha nem fogok 200 kilót fekve nyomni, az tuti. :)

Légy jó (és erős)!

Előzmény: Dorien- (11707)