miozin Creative Commons License 2015.07.31 0 0 11702

@Dorien:

"Kemény 3 hónap edzésmúlttal ezekre az angol magazinokra vered magad? :) Meg kialakult véleményed van? LOL :)"

Magazinok? Látszik, hogy fogalmad sincs, miről van szó. Amiket felsoroltam, azok nem szar testépítő magazinok (90 % hirdetés, a többi meg szemét), ahová kontroll nélkül bárki bármilyen hülyeséget írhat. Ezek komoly tudományos folyóiratok. Ezekben csak úgy közölhetsz egy cikket, hogy benyújtod a kéziratot (angolul), akkor a szerkesztők kiküldik legalább két független szakértőnek bírálatra, és csak akkor jelenhet meg a cikk, ha a bírálók megfelelőnek tartják. A kéziratban pontosan le kell írni, hogy a vizsgálatokat hogyan végezted, és az összes adatot prezentálni kell megfelelő formában (táblázat, grafikon, stb.) úgy, hogy bárki megismételhesse a vizsgálatot, hogy eldöntse, igazad volt-e. Én már csak tudom, mert huszonegynéhány tudományos cikket közöltem hasonló folyóiratokban (t.i. kutató biológus vagyok). Úgyhogy attól tartok, hogy jelen esetben te vagy az, aki azt sem tudja, miről beszél.

Ami pedig a kialakult véleményt illeti: Kutatói pályafutásom alatt (kb, 37 év) megtanultam, hogyan nézzek utána dolgoknak, és alakítsak ki véleményt az olvasottak alapján, és hogyan különböztessem meg a valódi információt a szeméttől. Én elolvastam, 8-10 komoly angol nyelvű könyvet a testépítésről, rengeteg testépítő WEB oldalt és fórumot végigböngésztem. Ezek után miért ne lehetne kialakult véleményem? Te mit olvastál a fórumok üzenetein kívül erről a témáról, hogy ilyen nagy a szád?

Előzmény: Dorien- (11701)