Köszi , szépen , neked is hasonló jókat a szerzeményhez .A tiéd hány tonnás és mekkora motor van rajta ?
Képeket majd teszek fel ,de sajna most esik így nemigen tudok csinálni, még tegnap este letakartam mert
a helyét még nem találtam ki , most húztam be tető alá mert nekiállt ez a retek eső . Evvel az idővel sem
vagyok kibékülve 3 hét 40-45 fok utána + állandóan esik, nálunk konkrétan 3 napja ,itthon vagyok szabin ezer dolog lenne ,de így hogyan ?!
A ketrecet ismerem ahogy a kampót is ,de nem csináltam mert én szalagfűrésszel vágok és utána hasítok
egyből rakom a talicskákba , kampóm az van, az jó akár az erdőn is a nagyobb darabokhoz .
Mindkettő jól használható hasznos eszköz !
A nyárfa valóban meg tudja tréfálni az embert főleg ha jó tekeredett göcsös avagy száraz .
Pl egy megszáradt töve fűzfát kb lehetetlen széthasítani ahogyan az égert is , nekem volt benne részem
csak szalagfűrész vagy láncfűrész a többi esélytelen ::)) Puhafa,puhafa mondjuk ,de ha megszárad vagy göcsös szívósabb tud lenni mint egy szálas kemény ami szálirányba könnyen elpattan .