jutiq Creative Commons License 2015.07.26 0 0 808

Sziasztok! Én is az Agymanókat szerettem volna megnézni. Ez lett volna a tíz éves fiam az első Mozizása. (Korábban csak a műv. házban látott pár filmet, de az nem igazi moziteremben volt.)

Sajnos győztek a Minyonok, pedig azt már csak azért sem szerettem volna, mert korhatáros (12)

Nem volt olyan rémes, sőt kifejezetten élveztem, kivéve kb. 15-20 percet. Azóta is ezen vitatkozunk.

Hát az nagyon brutál volt, mondom én, egyáltalán nem volt brutál mondja ő.

A 12-es korhatárról jut eszembe: teljesen kiborultam, amiért a Saul fia is csak 12-es besorolást kapott. 

Aznap láttam, amikor az a nagy vihar volt. Bár szabin voltam, a filmklub miatt bementem Pestre. Bergman lett volna, A hetedik pecsét. A vonatok csak Rákospalota-Újpestig jártak, a Metró lassított üzemmódban Deák térig, és mire 20 perc késéssel odaértem, kiderült, hogy elmarad a vetítés. Gondoltam most jött el az ideje, hogy megnézzem a Sault. Amikor hallottam, hogy a hangmérnök is díjat kapott, bele sem gondoltam, hogy vajh miért, sőt nem is nagyon tudatosodott bennem. A film megnézése, után most már értem. Még tán sosem láttam ilyen filmet, ahol a hang egyenértékű volt a képpel, pedig hát a képi világa sem könnyen felejthető. 

Nem olvastam teljesen vissza, nem tudom, hogy láttátok-e, de ha nem én bíztalak benneteket. 

Előzmény: zsanna (788)