4perC Creative Commons License 2015.07.22 0 0 1996

A 3000 milliárd a teljes, tehát azt biztosan nem vettük még fel.

Egyébként:

"..Legalább hat hónappal minden soron következő éves költségvetési időszak előtt  a felek kötelesek
megállapodni az adott időszakban felhasználandó hitel összegéről és a  magyar fél az adott éves költségvetési időszakban fel nem használt hitel egyeztetett összegének 0,25%-át rendelkezésre tartási díjként köteles megfizetni..

..A magyar fél 21 éven keresztül minden év március 15-én és szeptember 15-én fizeti vissza a hitel ténylegesen felhasznált összegét, azzal, hogy az első részlet a paksi atomerőmű 5. és 6. erőműblokkja üzembe helyezésének dátumához legközelebb eső március 15-én vagy szeptember 15-én, de legkésőbb 2026. március 15-én esedékes..

Törlesztés

A visszafizetési összeg három ciklusban történik tizennégy részletben az alábbiak szerint: az első 7 évében a ténylegesen felhasznált összeg 25%-a, a visszafizetés második 7 évében a ténylegesen felhasznált összeg 35%-a, az utolsó 7 évében pedig a felhasznált összegének 40% -a..

..A magyar félnek jogában áll a bármely felvett összeg előtörlesztése névértéken és további díjak nélkül, amennyiben az előtörlesztés tervezett időpontja előtt nem kevesebb, mint 90 nappal erről értesíti az orosz felet."

Előzmény: nooormális. ? (1989)