rendszer szingularitás
2015.07.13
|
|
0 0
59
|
Sziasztok,nem értek sem a fizikához sem más tudományhoz,viszont a beszélgetéseitekből annyit leszürtem,hogy informácio nem létezik formai közeg nélkül. Az informácio a formai közeggel eggyütt létezhet. Csak annak összefüggéseit értelmezhetjük ami van. Tehát a formai közeg már adott. Egy fát összefüggéseiben is megvizsgálhatunk. Kiindulhatunk a DNS-ből is,de ez is már összetett formai közeg ugyanúgy mint az elménk melyben vizuális lenyomatként,vagy jelek formájában melyek szintén formák,az eredeti részletességnél silányabb tartalommal a DNS megjeleníthető és a már beprogramozott formális tudás összefüggéseiben értelmezhető. De ezekre a kérdésekre szerintem a mesterséges intelligencia segítségével és működésének megértésével további válaszokat kapunk majd a jövőben. Mindenestre,minden esetben a formai közeg nélkülözhetetlen. Forma és informácio együtt jelenik meg és tűnik el,vagy változik,vagy épp ahogyan tetszik. Az már mindegy hogy épp anyagnak nézzük vagy enerigiának vagy információnak. Hogy valamiről szolni tudjunk formai közegekre van szükség.Ne szidjatok,ha valamit nem úgy irtam ahogy szakmailag helyes,vagy ahogyan a szaknyelv formája megkívánná,nem vagyok tudós. Közöttetek olyan is akad aki tudja,hogy mire célzok,olyan is aki épp férreért,az egész attol függ,hogy milyen a programozásunk. Le tudjuk-e venni néha a formák szemüvegét,vagy tudjuk-e épp váltogatni őket. Szingularitásbol nézzük a formákat vagy a formák összefüggéseiből nézzük a szingularitást. |
Előzmény: zsorzs (-)
|
|