Gonosz Tengel Creative Commons License 2015.07.11 0 0 4129

Sziasztok!

Összetett problémám van :( Passat b7-be szerettem volna a gyári szettek mellé mélyládát szerelni. Rns315 fejegységem van amin gyárilag nincs rcl kábel. Ahogy korábban javasolták megvettem az átalakító kábelt (2 csatornás Can bus). be is lett szerelve, kábelezve. A problémák itt kezdődtek... bekapcsoláskor rögtön hidegzuhanyként ért, hogy az első két ajtóban lévő szettek nem szóltak. azokat a can bus kábelen lévő kábelekkel egy külön erősítőről kell hajtanom.

A szetteket a régi biztosan működő audio system x-ion 100.2-ről hajtom, a mélynyomom egy hertz hx300s- 30-s mély amit a szintén régebben használt(biztosan jó) digitális mac audio micro xl 1000-rel hajtanék.  A gondom az, hogy halkan, gyújtáson működik a teljes rendszer, azonban amint hangerőt adok, vagy elindítom az autót a mac audió erősítőmön a piros jelző lámpa kivillan (remote) azonnal leállít, tilt mindent.     

Ezután kiveszem kulcsot, majd visszateszem és minden ugyanúgy megy, ahogy a fentiekben leírtam. Aki segített beépíteni tapasztalt szakembernek mondható, de can busos rendszert ő sem csinált még. Nem jöttünk rá mi lehet a baj.

Az erősítőt és mélyládát kipróbáltam az öccsém autójában egy pioneer fejegységgel hibátlanul működött :S 

Valakinek valami ötlete, tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mindent szívesen veszek itt vagy a zsigulicsi@freemail.hu email címen is.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Jó hétvégét mindenkinek.