Szia!
Ne bonyolítsd nagyon. Egyszerűen kell egy láda, (én ajtólapokból csináltam) lehetőleg két traktust, az elválasztásnál alul tegyél egy sublert (nyit/zár). A kisebbikbe függesz fel egy 150 W infrát és kicsit megbuherált egyszerű szoba termosztátot. Tegyél mellé egy kis fogyasztású (pl.: 3 W-os 36 led-es E27 foglalat, ebayon van olcsón és rengeteg) világítást, a nagyobb térbe is egyet. Ha akarod köss be egy időkapcsolót, hogy azért pihenni is tudjanak a jószágok.
Nekem így működik évek óta. Méreteim: alapterület: 50x300 cm. Magassága: 60 cm. A fűtött terület 100 cm. Ebben nevelem előnevelt korukig, majd mennek a szabadba. Természetesen a hő mennyiséget folyamatosan csökkentem.
Fürjeket egy általam kreált nikecel ládában nevelem, hőszabályozás tizedes, a fűtés kerámia ellenállásos megoldás pc ventilátorral és természetesen világítás. Méretei: alapterület 50x100 cm, magassága 40 cm. Tetején plexi betekintő ablak sok 10 mm lyukkal, melyet szükség szerint dugózom.
A még fontos, valamilyen vízhatlan agyaggal ki kell bélelni. mert a nikecel is kicsit nedv szívó egyrészt, másrészt hamar szétcsipkednék a pici jószágok. Én dekorit lemezzel burkoltam belül, kívül pedig dryvit.