Hattori Hanzo2015 Creative Commons License 2015.07.10 0 0 5302

Na, pont ilyen válaszra számítottam Tőled ! ;-) Precíz, pontos, informatív, hasznos ... Köszönöm !

Lényegében Tibi barátom is ezt mondta, sőt a Lambda szondát már "látatlanban", múlt szombaton is emlegette - telefonban. Ugyanis akkor gyulladt ki az Istencsapás-lámpa. p ismeretében, ugyanis azonnal bátorkodtam hét végén is zaklatni. Amire azt a választ kaptam, hogy "Nyugi, de ha idegesít, szaladj ki, rádugjuk a computert!" (Melyik szerviz mondja ezt szombaton???)

Viszont nem értem rá, csak hétfőn, mert éppen a legkisebb fiam szülinapi zsúrjára tartottunk... nem lehetett lepattanni. Hétfőn pedig csak rohanós 5-10 percem volt, mert a betegek már ültek a váróban 50 km-re, amikor mi még hibakódokat olvasgattunk reggel. (Egyébként emlékeim szerint valami P00141 vagy P10141... valami ilyesmi volt az üzi. A 141-ben viszonylag biztos vagyok; de mondom, rohantam. Elfogadtam a relatíve megnyugtató választ.) A fogyasztás egyébként valóban, mintha kicsit növekedett volna. De annyira kicsit, hogy lehet, csak "pszichés"...

Előzmény: trawala (5301)